Vienna Life Biztosító

Osztrák biztosító

A Vienna Life Biztosító igazi erőssége a stabil háttér, amely kiszámíthatóbbá teszi az élet- és a nyugdíjbiztosítást, de már egy egyszerű utasbiztosítást is. A közép-kelet-európai térség legnagyobb csoportja, a Vienna Insurance Group tagjaként jelent meg a magyar piacon még 2014 szeptemberében. A bécsi székhelyű cég kiterjedt hálózata több mint 20 országot ölel fel, ahol a tudatos pénzügyi tervezés mellett a váratlan helyzetekre is személyre szóló megoldást kínálnak.

A bécsi székhelyű csoport a Vienna Life Biztosítónál ugyanazt szeretné megvalósítani, amit már több mint 50 tagvállalatában elért: segítséget nyújt az öngondoskodáshoz, biztonságos alapot az pénzügyi elképzelésekhez. A magánszemélyek mellett a családos ügyfelek is kiemelt szerepet kapnak a Vienna Life Biztosítónál. Nekik az életbiztosítás nemcsak garanciát jelent egy hosszú távú tervhez, de váratlan helyzetekben saját és szeretteik anyagi biztonságát szavatolja.

A Vienna Life Biztosító statisztikái azt mutatják, hogy megnőtt a magyar ügyfelek bizalma a cég iránt. Számos megoldás közül választhatnak az érdeklődők, ahol a szerződés már valóban személyre szóló biztosítást kínál. Az előre összeállított védelmi csomagok akár 10 személy biztosítását is fedezik, de saját igény szerint bármikor továbbalakíthatóak, erre kínálnak megoldást az egyedi kiegészítők. A Vienna Life Biztosító a különböző célcsoportokat kedvezménnyel várja, például a vállalkozók akár költségként is elszámolhatják a beosztottak biztosítását. A csoportos élet-, baleset- vagy egészségbiztosítások pedig adó- és járulékmentesen érhetőek el. Kedvező és igazi segítséget nyújt, amellyel kiszámíthatóbbá válik a munka is.